Despre noi

North Bucharest a fost înființată la București ca o companie focusată pe satisfacerea eficientă a clienților și deservirea lor la cel mai înalt nivel, asigurând răspuns la toate solicitările din domeniul imobiliar.

În timp, compania domină piața imobiliară din Republica Moldova prin orientarea către client, oferindu-i atât o susținere profesională, cât și înțelegerea nevoilor individuale. În urma lucrului cu oamenii, activitatea noastră a devenit o pasiune pentru fiecare dintre colegi.

Gama serviciilor prestate de noi este variată și complexă, deoarece avem cea mai mare bază de date imobiliare și depunem maxim efort pentru materializarea tuturor necesităților clienților. Astfel, realizăm:

Despre noi

Prezentarea, selectarea și promovarea ofertelor imobiliare pentru vânzări sau chirii.

Pregătirea documentelor pentru tranzacții la cadastru și fisc.

Garantarea securității tranzacțiilor și confidențialitatea informației.

Consultația juridică.

Perfectarea și pregătirea documentelor de orice complexitate.

Evaluarea costului și expertiza bunurilor imobiliare înainte de vânzare sau chirie.

Pregătirea integrată a tuturor actelor pentru notar.

Suportul legal al tranzacției.

Tehnologii calitative de marketing.

Asigurarea consultației juridice și fiscale.

Suntem convinși că echipa „NorthBucharest.ro”, va aduce standardele europene în București. Noi ne dedicăm trup și suflet pentru ca partenerii noștri să-și găsească casa ideală și suntem recunoscători tuturor pentru încrederea oferită.

Despre noiDespre noi

VALORILE NOASTRE

Credem într-o creștere puternică și în dezvoltarea parteneriatelor de succes cu fiecare client. Această realizare pornește de la cinci caracteristici de bază:

Credem în oameni. Ca brand prestator de servicii, țintim spre relații deschise și benefice cu oamenii: partenerii și, desigur, clienții noștri. Din acest motiv suntem mereu alături de fiecare dintre ei.

Credem în principii morale puternice și le menținem indiferent de ceea ce facem.

Căutăm soluții pentru a le oferi clienților noștri cea mai bună experiență de colaborare. Suntem convinși că orice este posibil.

Credem în flexibilitate - una dintre cele mai importante trăsături ale unei companii de consultanță. Adaptăm în mod constant serviciile noastre ținând cont de nevoile clienților, îmbunătățind calitatea și oferind astfel satisfacție garantată.

Credem în calitatea și în importanța serviciilor integrate.

O atenție sporită se acordă instruirii specialiștilor Pro Imobil Grup. Astfel, ei participă la training-uri săptămânale, iar lunar sunt organizate seminare de importanță strategică cu participarea specialiștilor din Rusia, Ucraina sau România - toate pentru ca clienții companiei să beneficieze de servicii de cea mai înaltă calitate. Fiecare agent Pro Imobil Grup se deosebește prin punctualitate, pragmatism, grijă față de client și profesionalism.

North Bucharest este ghidul tău în imobiliare!

Avantajele colaborării cu North Bucharest:

Oferim asistență profesională pe tot parcursul tranzacției de vânzare/cumpărare sau chirie a unui imobil, astfel găsim soluții optime pentru orice situație.

În caz că timpul pentru vânzare/cumpărare sau chiria unui imobil este limitat – acționăm operativ și ne încadrăm în termenii stabiliți.

La selectarea imobilului luăm în considerare toate așteptările și doleanțele Dvs.

Lucrăm cu plăcere și ajutăm cu mult drag fiecare persoană, care apelează la serviciile noastre imobiliare.

Chat oficialTelegramFacebookViberSună acumCall Us