Broker Ipotecar

Cel mai accesibil credit ipotecar!

Cumpără-ți Prima Casă

Finanțarea North Bucharest Investments este un program de intermediere de credite oferit pentru a satisface nevoile clienților săi de a obține credite într-un mod ușor și convenabil. Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență în brokerajul de credite pentru persoane fizice, care cunosc în detaliu sistemul bancar din România, legislația în vigoare și criteriile de eligibilitate pentru obținerea unui credit.

Scopul nostru este să te ajutăm să obții creditul potrivit pentru achiziționarea unei locuințe sau pentru alte nevoi personale. Indiferent dacă ai nevoie de un credit ipotecar sau unul de consum, echipa noastră te va ghida prin procesul de solicitare a creditului și te va ajuta să îndeplinești toate cerințele necesare.

Unul dintre avantajele programului nostru este confidențialitatea datelor tale. Ne angajăm să păstrăm în siguranță informațiile personale și financiare pe care ni le furnizezi.

Și cel mai important, serviciile noastre de intermediere sunt complet GRATUITE pentru tine. Nu percepem comisioane sau taxe pentru asistența noastră în obținerea creditului de care ai nevoie.

Finanțarea de la North Bucharest Investments se ocupă de intermedierea creditelor, având ca obiectiv identificarea celui mai avantajos credit pentru clienți. Echipa noastră de specialiști se implică în fiecare etapă a procesului, începând de la identificarea opțiunilor de creditare potrivite până la finalizarea semnării contractelor de vânzare-cumpărare și de credit.

Pentru a beneficia de serviciile noastre, trebuie doar să ne contactezi și să programăm o discuție. Împreună, vom analiza nevoile tale financiare și vom identifica cea mai bună soluție de creditare pentru tine. Apoi, echipa noastră va efectua toate demersurile necesare, astfel încât tu să nu mai pierzi timp și energie în căutarea și obținerea creditului ideal.

Noi ne ocupăm de toate aspectele legate de intermedierea creditului, iar tu te poți concentra pe obiectivele tale financiare fără a fi nevoie să consumi resursele tale personale.

Avem parteneriate cu o gamă largă de bănci din România, ceea ce ne permite să intermediem credite personalizate, în funcție de situația și preferințele fiecărui client.

Iată câteva dintre tipurile de credite pe care le putem ajuta să le obții:

 1. Credit ipotecar - pentru achiziționarea unei locuințe sau refinanțarea unei ipoteci existente.
 2. Credit imobiliar - pentru construcția sau achiziționarea de proprietăți imobiliare.
 3. Creditul Noua Casă - special destinat achiziționării de locuințe noi sau moderne.
 4. Credit de nevoi personale fără garanție - pentru diverse cheltuieli personale, fără a fi necesară o garanție suplimentară.
 5. Credit de nevoi personale cu garanție - credit care necesită o garanție, cum ar fi o proprietate sau un depozit bancar.
 6. Credit de refinanțare - pentru a înlocui un credit existent cu unul mai avantajos, cu rate și condiții mai bune.
 7. Card de credit - facilitând accesul la credit pe termen scurt pentru cumpărături și alte cheltuieli.

Avem acces la o rețea extinsă de bănci partenere din România, ceea ce ne permite să identificăm tipul potrivit de credit pentru tine și să găsim instituția bancară care poate acorda acest credit. Suntem capabili să luăm în considerare diverse tipuri de venituri în procesul de evaluare a eligibilității tale pentru un credit. Iată câteva exemple de venituri luate în calcul:

 1. Venituri din salarii/venituri din străinătate.
 2. Venituri din profesii liberale.
 3. Venituri din activități independente.
 4. Venituri din dividende.
 5. Venituri din chirii.
 6. Indemnizație de creștere copil.
 7. Contracte de drepturi de autor.
 8. Pensii.

Avantajul suplimentar pe care îl oferim clienților noștri este că cei care investesc într-o locuință din ansamblurile rezidențiale dezvoltate de noi beneficiază de oferte negociate și de o durată de aprobare redusă.

Astfel, poți avea încredere că vei primi servicii de intermediere eficiente și că vei beneficia de condiții avantajoase pentru obținerea creditului de care ai nevoie.

Solicită un apel

Completați câmpurile de mai jos și vă vom oferi o consultație telefonică gratuită. Suntem întotdeauna gata să vă ajutăm!

Solicită un apel
Chat oficialTelegramFacebookViberSună acumCall Us