O nouă dezvoltare în București, Medusa Residence, o investiție de 20 milioane

O nouă dezvoltare în București, Medusa Residence, o investiție de 20 milioane

Compania imobiliară North Bucharest Investments a anunțat începerea unui nou proiect rezidențial în nordul Capitalei, Medusa Residence. Proiectul va fi dezvoltat de Metropolitan Group, iar investiția se ridică la 20 de milioane de euro. North Bucharest Investments se va ocupa de vânzarea locuințelor. Dezvoltatorul Metropolitan Group s-a implicat și în proiectul Elie Saab Towers, aflat în zona Băneasa.

Medusa Residence este amplasat în zona Pipera și cuprinde 28 de vile, cu suprafețe utile de la 250 mp și până la 500 mp construiți și tavane înalte de până la 2,90 m. Prețurile vilelor încep de la 1,35 mil. euro, potrivit reprezentanților companiei.

North Bucharest Investments (NBI) este un grup de companii din segmentul imobiliar rezidenţial, ce activează pe două linii de business – activitate investiţională şi servicii de intermediere. NBI Group a fost fondat în 2011, în Republica Moldova, de omul de afaceri Vlad Musteață, iar din vara anului 2022 a intrat și pe piața din România. Anul trecut, NBI a înregistrat o cifră de afaceri de peste 25 de  milioane de lei, susţinută de cele peste 130 de tranzacţii derulate în România. Pentru anul 2023, compania preconizează dublarea cifrei de afaceri.

Chat oficialTelegramFacebookViberSună acumCall Us